Ingyenes felmérés

A klíma beszereltetése egy fontos döntés, ezért sokan nem mernek belevágni. Nem tudják, hogy milyen átalakítással fog járni és azt sem, hogy a végösszeg mennyi lesz. Pontosan ezért mi ingyenes felmérést biztosítunk mindenkinek, amely során minden kérdésre válaszolunk és átadjuk az árajánlatot is.

Mit jelent az ingyenes felmérés? A felmérés során ingyenes kiszállunk Önhöz és felmérjük otthonát. Megnézzük, hogy milyen a lakás felosztása, tájolása, hol helyezkednek el az ablakok. Meg tudjuk mondani, hogy hova tudjuk felhelyezni a kültéri egységet, hova a beltéri egységet és megtervezzük a két egység összekötését is úgy, hogy az a lehető legesztétikusabb legyen. Megállapítjuk, hogy mekkora hűtő/fűtő teljesítményre van szükség és felmérjük azt is, hogy mekkora az elektromos hálózat terhelhetősége.

Az ingyenes felmérés során megegyezünk abban, hogy a csövek hova kerüljenek. Erre két opció van, az egyik, hogy bevéssük a falba, a másik, hogy kábeltakaróval elfedjük a falon. Ha épp ház felújításra készül, vagy most vett házat, akkor ajánlatos, hogy a vésést válassza mivel ezzel egy esztétikusabb eredményt tudunk elérni, ráadásul akkor, amikor amúgy is felújítás zajlik.

A felmérés során felteheti nekünk az összes kérdést, mi mindenre válaszolunk. Tudjuk, hogy ez nagy kiadás és mindenkiben számtalan kérdés merül fel a klímával kapcsolatban. Mi a legjobb tudásunk szerint válaszolunk a kérdésekre, segítünk mindenben. Az a célunk, hogy ne maradjanak kérdőjelek a felmérés végére.

A megtervezést követően készítünk Önnek egy árajánlatot, amely tartalmazza a beszerelési költséget és a felhasználandó anyagokat. Az árajánlat mellett segítünk választani is a klímatípusok között, ha még nem döntött. Mindig szem előtt tartjuk azt, hogy mi az ügyfél igénye, milyen árkategória az ideális és milyen típusú készülék a legmegfelelőbb.

Mi nem vagyunk szerződésben egy klímagyártó céggel sem, így tényleg olyan készüléket fogunk ajánlani, ami Önnek a legkedvezőbb, nem beszéljük rá olyan készülékre amelyben nem fogja örömét lelni.

Az ingyenes felmérést és árajánlatot követően mi nem kötelezzük Önt semmire. Dönthet úgy is, hogy mégsem szeretne klímát, nincs felénk semmilyen kötelezettsége. Teljesen ingyen szállunk ki, mérjük fel a lakást, és ingyenesen készítjük el az árajánlatot, de nem kötelezzük arra, hogy velünk is végeztesse el a munkát.

Ha viszont úgy dönt, hogy az árajánlat megfelelő, mindennel elégedett, és szeretné a klímát, akkor megbízhat minket azzal a feladattal, hogy mi szereljük fel Önnek a klímáját. Mi a legközelebbi időpontban el is fogjuk kezdeni a beszerelést, amely nem fog tovább tartani pár óránál. Minden pont úgy fog történni, ahogy a személyes találkozónkon elmondtuk – nem fogják meglepetések érni.

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Mosogató Szerelő

Mosogató és kézmosó csaptelep felszerelése, beszerelése és beépítése Budapesten és Pest megyében, szakszerűen, gyorsan, garanciával.

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten vagy környékén? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet a kapcsolat menüponton keresztül!